Кучки vs мацки

януари 5th, 2013 от Ворце Публикувай мнение »

- Защо винаги си падаш по някакви екстремистки психясали кучки?!

Не е първият приятел, който ми задава този въпрос. Може би е крайно време да се замисля и да открия отговора.
Винаги съм се обявявал против генерализациите и обобщенията, но в днешно време те са навсякъде. Ясно са обособени три категории мъже- спиртомани, сексомани и мани-мани. Разграничават се и три вида жени: кучки, мацки и не ми говори. За третия вид жени няма смисъл да говорим, така че нека обърнем внимание на първите два, до които се ограничава нашия избор.
Признавам си, че съм пристрастен и направо ще изложа своите доводи в полза на кучките, но естествено, сравнявайки ги с мацките:

1.Кучките са любвеобилни и верни!
Факт! Трудно е да се спечели любовта на кучка, което я прави още по- ценна, но успееш ли да грабнеш сърцето й, си сигурен, че те обича заради самия теб. При мацките винаги остава съмнението, че е по- привързана към апартамента ти, колата ти или портфейла ти…
2.Кучките ръмжат и се зъбят!
Когато има проблем, кучката поставя въпросът директно и категорично на обсъждане, докато мацката само се цупи, а ти не можеш да разбереш какво си сгафил.
3.Кучките се дресират по- лесно от мацките… с правилен подход.
4.Кучките знаят какво искат.
Доказателство е фактът, че почти всички кучки, които познавам имат успешни кариери. Повечето мацки пък нямат ясно определено занимание и от нямане какво да правят, ти вгорчават допълнително живота. Рядко съм виждал кучка да изпада в двоумение. Те не питат „какво да правя?!“, а казват „ще направя това“ и го реализират.
5.Кучките са социални.
Макар и егоистки, повечето кучки са запазили в себе си генът на глутницата, заложен им от вълчицата. Дори когато се опитват да се наложат на алфа мъжкарят, го правят с правилния подход и доза уважение. При кучките има усещане за „ние“, докато при мацките съществува само „аз“.

Забележки: а/ Повечето кучки имат котки за домашни любимци.
б/ Някои мацки се правят на кучки.

Това са моите доводи в полза на кучките. Те са лични и субективни, така че имате пълното право да не се съгласите с тях.

Реклама(ция)

Публикувай мнение