авторите

Авторите на този блог са субекти с тъмно минало, невзрачно настояще и неясно бъдеще.

Известни са под много имена и с много лица.

Службите предупреждават, че са въоръжени и изключително опасни… най- вече за самите себе си.

Според данни на същите тези служби, придобити след щателно, много мъчително и съмнително разследване, зад групировката „Съзерцател“ стоят лицата:

Ворце Михайлов – двуличник и дървен философ, демек съзерцател ;) , който си търси белята. Създава впечатление с външния си вид, че е овчица, но е изключително садистичен. Основател на престъпната организация. Лицето е известно с факта, че има всякакви, представете си, и изключително разностранни интереси. Същият е забелязан да пребивава навсякъде по света, дори на края на вселената, но винаги се връща в България. По време на работата върху психологическия му профил опитни агенти и профайлъри са успели да реконструират по случайно открита мостра  неговата визуална ДНК, която прилагаме тук, но ви предупреждаваме, че гледката не е подходяща за хора със слаби нерви и ненавършили 16+ години:

Джах- Сен, по- известен като/ a.k.a. Jah- Sen, по- известен като/ a.k.a. ! – макар, както се вижда от гореизложеното, лицето да е „по- известно“, компетентните органи стигнаха до заключението, че той е много по- неизвестен от Ворце Михайлов и много по- загадъчен. Според събраните информации Джах- Сен е „вторият човек“ в йерархията и „сив кардинал“ на групировката, но не е ръка на Ворце. Длъжни сме да отбележим, че инспектор Дюдю възрази на заключенията на колегите си, припомняйки че едно време всички са направили грешката да смятат Ясер Арафат за „втория човек в ООП“, докато не се оказало, че е първият. При всички положения службите са сигурни в едно- Джах-Сен осигурява логистиката и техническия тил на престъпните операции на криминалната структура. Никой на знае как изглежда. Известно е, че владее маскировката до съвършенство и се появява под аватари с шлемове, противогази, сладки животински лица на котенца, делфинчета и т. н. Внимание! Последните оказват голямо влияние на  лица от женски пол. От сигурни източници е известно, че  Джах-Сен е рогат по рождение и не се нуждае от допълнителни рога, а освен това се зъби като куче. За разлика от своя съдружник, който е доста разпръснат в бизнес интересите си, Джах- Сен се е концентрирал върху компютрите, новите технологии, програмирането и къмпингуването (туризъм)- все приоритетни отрасли за нашата родина. Разпуска по изключително разгулен, вулгарен и перверзен  начин, т. е.  с книги, философия и музика. Известен е с музикалните си мъчения над невинни случайно попаднали в къщата му хора, слушащи попфолк. Последният такъв не беше спасен. Пристрастен е към удивителните, което е израз на  дълбоката му грамотност. Според някои версии „Сен“ е съкратено от „сенсей“, а „Джах“ сами се сещате откъде идва, но в последно време се появиха слухове, че истинското му име било „като на бате“- Крумчо.

Предстои ни да видим каква ще бъде съдбата на тези индивиди, дами и господа, така че не сменяйте канала!

Гласувайте със смс на …

(номерът ще получите с криптиран маил)

Публикувай мнение