правилата

ВНИМАНИЕ!!!

снимка:  Филип Петров

ПОНЯКОГА СТРЕЛЯМЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Правилата са създадени, за да се нарушават!

Това, което вчера е било прогресивно и напредничаво, днес е ретроградно и назадничаво. То се крепи  само на правила, които трябва да бъдат нарушени, за да рухне.

Затова ние няма да поставяме правила на разговора с нашите гости. Няма да им обясняваме колко възпитани и учтиви трябва да бъдат. Все пак целта на нашето общуване е играта, провокацията, флиртът и всичко, довеждащо ни до следващата стъпка на прогреса, т. е. приближаващо посетителите ни до изхода от лабиринта и напускането на острова.

Така че тук няма демокрация, а само провокация.

Ала не забравяйте, че това, което е важало вчера и се потвърждава днес от всеобщия ни консенсус,  не е пречка, а ценност и класика. ;)

Следователно като всяка уважаваща себе си  подземна организация сме създали  строги правила и ограничения по отношение на изнасянето на тайни от острова:

Криейтив Комънс договор

  • Никой не може да си присвоява заслугите на нашата престъпно- терористична организация и всичките ни прессъобщения, манифести и други идеологически материали във формата на текст при цитиране трябва  да бъдат придружени с връзка, посочваща първоизточника!
  • Можете да ни цитирате, но не и да ни плагиатствате и да видоизменяте смисъла на казаното от нас.
  • Не трябва да ползвате нашите революционни материали за лично облагодетелстване и комерсиални цели.

Нарушението на гореизброените правила се наказва с …

Не ви трябва да знаете.

Публикувай мнение